pühapäev, 3. jaanuar 2016

Muusikaelamus vol 38 õpetaja Kaielt.

Õpetaja Kaie teeb ülevaate oma pere muusika-aastal 2015 käidud kontsertidest ja muusikaelamustest. 
Tulemus on muljetavaldav!

1. Memory 2015- 9.01.2015. See südamlik kontsert oli pühendatud Tarmo Leinatammele. Muusikalis lõid kaasa Stephen Hansen (Ooperifantoom), Hanna-Liina Võsa, Koit Toome, Reigo Tamm, Janika Sillamaa, Simo Breede jt. Konferansjeena astus üles Hannes Võrno. 

2. Ooperifantoom-20.02.2015. Ooperifantoom jättis võimsa ja suursuguse mulje. Meeldisid peaosalised Stephen Hansen ja Maria Listra. Uhke lavakujundus, dekoratsioonid ja kostüümid. 

3. Ballett Raimonda-1.04.2015. Mulle meeldis selle balleti lihtne ja arusaadav  sisu. Tantsijate puhul hindan nende tehnilist taset. Lavastaja ja koreograaf oli Jelena Pankova Venemaalt. 

4.Curly Stringsi kontsert Tartus 15.07.2015. Eeva Talsi paneb kogu lava särama oma võluva isiksusega ja energiaga. Sellel kontserdil tehti ka laulu "Kauges külas" video. Mulle meeldib tema lauludest veel "Seitse pruuti", "Maailm heliseb" jt.

5. Suzi Quatro kontsert Elvas. Ta on esimene laulja ja naisbasskitarrist, kellest on saanud omal alal maailma kuulsus. Ta on ka praegu 65-aastaselt endiselt heas vormis nii hääleliselt kui ka kehaliselt.

6. Juuli lõpus esines ansambel Kukerpillid  Kongutas Lembevere külaplatsil. Neil on mõnusad tantsulood nagu ikka. Kukerpillid laulavad rahvalikke laule, kantrilaule, rockabilly’t ja omaloomingut. Kukerpillidega koos laulis ka tuntud kantrilaulja David O´Brock.

7. Uriah Heep- Haapsalu lossihoovil. Uriah Heep on inglise rokkbänd, mis tegutseb aastast 1969. Oma olemasolu jooksul on ansambel viljelenud mitmeid rokkmuusika eri stiile – progressiivsest rokist heavy-metali ja jazzini. See bänd kuulub Eho lemmikute hulka. 

7. Ansambel Metsatöll29.08.2015- esines  Tartu Hansahoovis. Metsatöllu fännid on meie peres Kristo-Marten ja Eho. Ehol on mitu Metsatöllu-nimelist T-särki. Kristo-Martenil on Metsatöllu liikmete autogrammid. 

8. Etendus Õhtu Kalmaniga- 22.12.2015 Tartu Väikeses Vanemuises.Imre Kalman on tuntud operetihelilooja (Silva, Bajadeer, Krahvinna Mariza, Tsirkuseprintsess, Montmartre´i kannike jt.)