pühapäev, 29. märts 2015

Minu muusikaelamus vol.3. Emili Külaots 1. klassist.


Heategevuslik kontsert  "Hooli meist" 29. märtsil, 2015.

Käisime perega heategevuslikul kontserdil "Hooli meist". Kontserdiga toetati Maarja Päikesekodu ehitamist. Seda ehitatakse Tartumaale Haaslava valda ja seal hakkavad elama puudega noored.
See kontsert toimus Vanemuise kontserdimajas. Kontserdimaja terrassil tervitas saabujaid piirivalve orkester, see oli lõbus.
Laval käis väga palju esinejaid - C-Jam, Ott Lepland, Tõnis Mägi ja Kärt Johanson, Liis Lemsalu, Rosanna Lints, Gerli Padar Lottena, Marju Länik, ansambel Noorkuu, Astrid Nõlvak, Eva ja Villu Talsi, Elephans from Neptune, üllatusesinejad Elleri muusikakoolist ja Tartu Maarja koolist.
Minu lemmikud sellel kontserdil olid Tõnis Mägi ja Eva ning Villu Talsi. Tegelikult olid kõik esinejad väga lahedad ja head. Oli rahulikku vaikset ja valjuhäälset muusikat. Noorkuu esinemine oli suurepärane. Esimest korda nägin oma silmaga C-Jami, Marju Länikut ja elevantide bändi. Tore oli kuulda laule Lotte etendusest.
Kontserti oli kuulamas palju puudega lapsi, kelle heaks see kontsert oli korraldatud. Esinejaid tutvustas ja kontserti juhtis ka Maarja kooli poiss. Kontserdi korraldas juba viiendat korda Reet Linna.
Mulle meeldis see kontsert ja pisar tuli silmanurka, sest see kõik oli väga liigutav.